ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ – TRUE LIFE SPORTS

3 MARTIOY 2023

Μεγαλώσαμε μαζί, γνωριστήκαμε, αναπτύξαμε εμπιστοσύνη, εξελιχθήκαμε μαζί! Χάρη στον κύριο Ευθύμιο Βαζαίο πανελλαδικά ενεργοποιήσαμε την νομιμότητα της ευρωπαϊκής πιστοποίησης ανεξαρτήτων εκπαιδευτών από το 2012. Χάρη στον κύριο Θύμιο τα Καλάβρυτα αναζωπύρωσαν το ενδιαφέρον του χιονοδρομικού κοινού και είμαστε υπερ-ευγνώμονες στο πρόσωπο του.

Χάρη στην νέα διορατική διοίκηση Αυστριακού επιπέδου από το 2012 το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων χτυπάει ευθέως και με ανώτερες πωλήσεις το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Για όσους δεν μπορούν να κατανοήσουν το σημαίνει αυτό, είναι σαν ένα αμάξι τελευταίας του 2023 τεχνολογίας Ferrari να τρέχει με μια Mercedes του 2010 και να κερδίζει τον αγώνα προσέλκυσης  κοινού.

Ας δούμε το παράδειγμα λίγο αναλυτικότερα. Τα lifts σίγουρα είναι πιο αργά, αν πάρουμε σαν μέτρο σύγκρισης το τετραπλό (του Παρνασσού) σε σχέση με την Στύγα. Το τετραπλό όμως δουλεύει μόνο 2 η 3 ημέρες την εβδομάδα ενώ η Στύγα κάθε μέρα. Ο Βάκχος σε προστατεύει από την κακοκαιρία, αλλά σε συγκεκριμένη ταχύτητα και κατεύθυνση του αέρα. Η άγκυρα έρχεται στο ίδιο υψόμετρο με το Βάκχο, χωρίς να επηρεάζεται από καιρικά φαινόμενα! Πλέον τα Κελάρια έχουν παντού χιονοπαγίδες αλλοιώνοντας το fall line τόσο στη διασκέδαση των χιονοδρόμων όσο και στην αισθητική του κέντρου (Παγκόσμια πρωτοτυπία). Στα Καλάβρυτα η διοίκηση είναι ικανότατη και μπορεί να κρατήσει την χειμερινή περίοδο και με 5 εκατοστά χιόνι, έχοντας ως πρωτεύοντα γνώμονα πρώτα την ασφάλεια του κοινού και μετά την διασκέδαση.

Όλες οι σχολές καθώς και οι υπάλληλοί τους είναι εκπαιδευμένοι σε πίστες «Vietnam» και όχι ροζ lines. Το σύνολο των υπαλλήλων των σχολών είναι νέα παιδιά με μέση ηλικία τα 30 έτη και όχι τα 45 όπως είναι ο μέσος όρος των σχολών στα Κελάρια. Μικρότερες ηλικίες περισσότερη όρεξη για μαθήματα σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Αγαπάμε Καλαβρυτα, μένουμε Καλαβρυτα!